Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Madrid Turu 298 euro

Madrid Turu

Küçük şehirlerin seyrine, metropollerin ise tadına doymak oldukça güçtür. Sayısız mimari anlayışın el ele gezdiği sokaklarda karşınıza çıkacak benzersiz lezzetleri ya da kulağınıza çalınacak harika melodileri tahmin dahi edemezsiniz. İşte tam da bu yüzden, kralları ağırlamış her şehir gibi, Madrid’in de mütevazi olmasını beklememek, ve tüm beklentilerinizi ustalıkla karşılamasına şaşırmamak gerek.

 

 

 


1. Gün
İstanbul Ataturk >> Madrid
11 Oca 2017 Çarşamba
Uçuş süremiz yaklaşık dört saat, otelinize yerleşme işlemleri de kısa bir süre içinde tamamlanıyor.(Türkçe rehber eşliğindeki panoramik şehir turunuz, geliş saatinize göre aynı gün veya ertesi gün 2 ile 4 saat arası gerçekleştirilir.) Yani, kendinizi Madrid sokaklarına atmanın tam zamanı! İlk gün, Puerta Del Sol Meydanı’nı dolaşmanızı tavsiye ederiz. Madrid’in en ünlü (ve en hareketli) yeri olan bu meydan, 19. yüzyıla dek uzanan bir tarihe sahip. Çevresinde sayısız restoran, cafe ve bar bulunuyor. Casa de Correos Saat Kulesi önünde fotoğraf çektirmeyi unutmayın! Günü Plaza Mayor Meydanı üzerinde tamamlayabilirsiniz. III. Felipe dönemine ait olan bu meydan pek çok etkinliğe ev sahipliği yapıyor.
2. Gün
Madrid
12 Oca 2017 Perşembe
Madrid turu ikinci gününde, Madrid Kraliyet Sarayı’nı ve Reina Sofia Müzesi’ni ziyaret etmenizi tavsiye ederiz. Sarayın geçmişi, 18. yüzyıla dek uzanıyor. Günümüzde devlet törenleri için kullanılan bu yer, 1931 yılına dek kraliyet ikametgâhı olmasıyla biliniyor. Müze ise, Madrid’in en önemli sanat merkezlerinden biri. Dört katlı müzenin her bir bölümü, eşsiz sanat eserlerine ev sahipliği yapıyor. Picasso’nun “Guernica” isimli tablosunu görmeyi unutmayın! Gününüzü El Retiro Parkı içerisinde tamamlayabilirsiniz. Sanat sergilerinin ve astronomik gözlemevlerinin yer aldığı bu park, 17. yüzyıla dek uzanan bir tarihçeye sahip.
3. Gün
Madrid
13 Oca 2017 Cuma
Madrid turu üçüncü gününde, gezmeye ve keşfetmeye devam. Bugünkü hedeflerimiz Gran Via, Prado Müzesi ve Almudena Katedrali. Gran Via, Madrid’in en ünlü ve işlek caddesi. Yüzlerce mağazaya ve restorana ev sahipliği yapıyor. Alışveriş ihtiyaçlarınızı karşılamak için en uygun seçenek! Almudena Katedrali ise 16. yüzyıldan kalma ve Neoklasik mimarinin en başarılı örneklerinden biri olarak kabul ediliyor. Prado Müzesi ise yaklaşık 15.000 tabloya ev sahipliği yapıyor ve dünyanın en önemli sanat merkezleri arasında olduğu kabul ediliyor.
4. Gün
Madrid >> İstanbul Ataturk
14 Oca 2017 Cumartesi
Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılmasının ardından otelden çıkış işlemlerinizi tamamlayıp, kendinizi şehrin sokaklarına bırakabilirsiniz.Uçuş saatinize kadar size kalan zamanda ufak bir gezinti yapabilir şehrin cafelerinde bir tatlı eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Transfer saati geldiğinde ise daha önceden belirlenen saatte ve yerde transfer görevlisi sizi bekleyecek ve Havalimanına transferinizi gerçekleştirecektir. İstanbul’a varışınızı takiben seyahatinizin son bulacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Resim Galerisi