Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Miami Turu 741 euro

Miami Turu

 


1. Gün
İstanbul Ataturk >> Miami
11 Eyl 2017 Pazartesi
Harika bir destinasyona güzel bir yolculuk başlıyor. Miami uçuşunuzdan 2 saat önce havalimanında olmanız gerekiyor. Tercih ettiğiniz havayolu şirketinin kontuarında bilet ve bagaj teslimi işlemlerinden sonra uçuşunuzun bulunduğu kapıda uçuş saatinizi bekleyebilirsiniz. Yolculuğumuz gece de devam edeceğinden akşam yemeği uçakta yenecek ve gecelememiz uçakta olacaktır. Keyifli bir uçak yolculuğundan sonra misafirlerimiz transfer için havaalanı çıkış kapısında karşılanarak otellerine transferleri gerçekleşecektir.
2. Gün
Miami
12 Eyl 2017 Salı
Miami turu ikinci gününde, uçuş yorgunluğunu üzerimizden atmak için Miami Beach ziyareti yapıyoruz. Burası şehre köprülerle bağlanan ufak bir adalar zincirinden oluşuyor. Filmlerde en çok gördüğünüz yerlerden biri. Bölgede bulunan yapıların Art Deco mimari stilleri, 1930’lu yıllardan kalmışa benzeyen neon tabelalar ile birleşiyor. Miami’nin en popüler noktalarından biri de burası, nitekim sayısız alışveriş merkezine, restorana ve bara ev sahipliği yapıyor. Ocean Drive Caddesi üzerinde yürüyüş yaparak günü tamamlamanızı tavsiye ederiz.
3. Gün
Miami
13 Eyl 2017 Çarşamba
Miami turu üçüncü gününde, şehri keşfetmeye ve alışveriş yapmaya devam ediyoruz. İlk durağımız Bayside Marketplace. Burası, 150’den fazla mağaza barındıran bir açık hava alışveriş merkezi ve tanındık markalar kadar, özel üretim yapan butikler de bulunuyor. Deniz kenarında kurulu olduğundan, sadece alışveriş yapmakla yetinmeyip keyifli bir gezinti de yapmış oluyorsunuz. İsterseniz, yine buradan kalkan tur botlarıyla Biscayne Körfezi’nde bir gezintiye çıkabilirsiniz.
4. Gün
Miami
14 Eyl 2017 Perşembe
Miami turu dördüncü gününe, timsahları yakından görerek başlamaya ne dersiniz? Everglades Ulusal Parkını ziyaret ediyoruz; 1,5 milyon hektarlık bir alanı kaplayan bu doğal park, bir dizi bataklıktan oluşuyor ve üzerinde özel tekneler (airboat) ile geziliyor. Tur sırasında bol miktarda timsah göreceğiniz neredeyse garanti, zira bölgede binlercesi yaşıyor. Fotoğraf makinenizi getirmeyi unutmayın! Turun sonunda Everglades Alligator Farm ziyareti yaparak, timsahlarla sergilenen canlı gösterileri de izleyebilirsiniz.
5. Gün
Miami
15 Eyl 2017 Cuma
Miami turu beşinci gününde, Küçük Havana’yı ve Miami Seaquarium’u ziyaret ediyoruz. Küçük Havana, Kübalı nüfusun yaşadığı bir bölge ve gerçekten de orayı andırıyor. Mağazalardan restoranlara, puro satıcılarından Latin müziğine kadar Küba ile özdeşleşen ne varsa bu bölgede bulabilmeniz mümkün. Miami Seaquarium ise aileniz ile birlikte yapabileceğiniz en güzel aktiviteleri sunuyor. Katil balinalar, yunuslar ve diğer deniz canlıları ile düzenlenen gösterileri izleyebileceğiniz Seaquarium; arzu eden ziyaretçilerine yunuslarla beraber yüzme fırsatı da tanıyor.
6. Gün
Miami
16 Eyl 2017 Cumartesi
Otelinizde yapacağınız sabah kahvaltısının ardından Deniz, kum, güneş keyfi için tam gün serbest zamanınızı dilediğinizce değerlendirebilirsiniz. Çevre gezileri ve alışverişin yanı sıra arzu eden konuklarımız ekstra olarak alabileceği geziler hakkında, ekstra geziler, nereye gidilir ve ne yapılır bölümlerinden inceleyerek fikir alabilirler.
7. Gün
Miami
17 Eyl 2017 Pazar
Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılmasının ardından otelden çıkış işlemlerinizi tamamlayıp, kendinizi şehrin sokaklarına bırakabilirsiniz.Uçuş saatinize kadar size kalan zamanda ufak bir gezinti yapabilir şehrin cafelerinde bir tatlı eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Transfer saati geldiğinde ise daha önceden belirlenen saatte ve yerde transfer görevlisi sizi bekleyecek ve Havalimanına transferinizi gerçekleştirecektir.
8. Gün
Miami >> İstanbul Ataturk
18 Eyl 2017 Pazartesi
Gün içerisindeki saatlerde İstanbul’a varışınızı takiben turumuz son bulacaktır.

 

 

 

 

 

 

 

 

Resim Galerisi