Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Zanzibar Turu 741 euro

Zanzibar Turu

 

 

 

 

 

 

 

1. Gün İstanbul >> Zanzibar 29 Oca 2017 Pazar

Harika bir destinasyona güzel bir yolculuk başlıyor. Zanzibar uçuşunuzdan 2 saat önce havalimanında olmanız gerekiyor. Tercih ettiğiniz havayolu şirketinin kontuarında bilet ve bagaj teslimi işlemlerinden sonra uçuşunuzun bulunduğu kapıda uçuş saatinizi bekleyebilirsiniz. Keyifli bir uçak yolculuğundan sonra transfer almış olan misafirlerimiz havaalanı çıkış kapısında karşılanarak otellerine transferleri gerçekleşecektir. 
 
 
 

2. Gün Zanzibar 30 Oca 2017 Pazartesi

turu ikinci gününde, yol yorgunluğunu atmak için tablo güzelliğindeki plajları ziyaret ediyoruz. Zanzibar plajları Pemba bölgesinde bulunsa da, bizim tavsiyemiz kısa bir tekne seyahati ile ulaşabileceğiniz Mafia Adası`na gitmeniz. Burası küçücük bir tropikal ada ve bakir plajlarının güzelliği dünya çapında biliniyor. Suları berrak ve turkuaz renginde, sualtı yaşamı da 300`den fazla tropik balık barındırıyor. Mafia Adası`nda güneşlenip denize girebilir, scuba dalışı da deneyebilirsiniz.
 
 
 

3. Gün Zanzibar 31 Oca 2017 Salı

Zanzibar turu üçüncü gününde, bölgenin en muhteşem doğal güzelliğini ziyaret ediyoruz Kilimanjaro Dağı. Afrika`nın en yüksek zirvesi olan Kilimanjaro Dağı, bir milyon önce volkanik hareketler sonucu oluşmuş ve günümüzde Dünya Mirasları Listesi`nde yer alıyor. Dağın eteklerinde yerel çiftçiler halen tarım yapıyor ve volkanik toprağın bereketi sayesinde elde ettikleri baharatları tüm dünyaya ihraç ediyor. Kilimanjaro Dağı Ulusal Parkı, hem doğa harikalarını hem de yerel kültürü yakından görmeniz için en uygun seçeneklerden biri oluyor.
 
 

4. Gün Zanzibar 01 Şub 2017 Çarşamba

Zanzibar turu üçüncü gününde, safariye çıkma zamanı geldi. Bunun için gideceğimiz yer, Serengeti Ulusal Parkı. Sadece Tanzanya`nın değil, Afrika`nın da en büyük doğal parklarından biri olan Serengeti, vahşi hayvanları deneyimli rehberler eşliğinde yakından görmenizi sağlıyor. Sadece parkta yaşayan kuş türlerinin sayısı bile 500`ü geçiyor. Vahşi hayvanları sürü halinde görebileceğiniz Serengeti Ulusal Parkı, turunuzun en unutulmaz anlarından biri olacak, garanti ediyoruz. Bol bol fotoğraf çekmeyi unutmayın!
 
 
 

5. Gün Zanzibar 02 Şub 2017 Perşembe

Zanzibar turu dördüncü gününe, bir başka tropik adayı ziyaret ederek başlıyoruz Pemba Adası. Çoğu turistin varlığından dahi haberinin olmadığı Pemba Adası, kelimenin tam anlamıyla bakir bir cennet. Muhteşem güzellikteki plajlarında güneşlenebilir, ada içinde dağ bisikletleri ile tura çıkabilirsiniz. İsterseniz de, adada yaşayan yerel kabileyi ziyaret edip voodoo büyüsüne yakından bir göz atabilirsiniz! Zanzibar`a geri döndüğünüzde, alışveriş ve akşam yürüyüşü için Stone Town (Taş Şehir) bölgesini ziyaret etmenizi öneriyoruz.
 
 
 

6. Gün Zanzibar 03 Şub 2017 Cuma

Otelinizde yapacağınız sabah kahvaltısının ardından Deniz, kum, güneş keyfi için tam gün serbest zamanınızı dilediğinizce değerlendirebilirsiniz. Çevre gezileri ve alışverişin yanı sıra arzu eden konuklarımız ekstra olarak alabileceği geziler hakkında, ekstra geziler, nereye gidilir ve ne yapılır bölümlerinden inceleyerek fikir alabilirler.
 
 

7. Gün Zanzibar >> İstanbul 04 Şub 2017 Cumartesi

Sabah kahvaltısı sonrası odaların boşaltılmasının ardından otelden çıkış işlemlerinizi tamamlayıp, kendinizi şehrin sokaklarına bırakabilirsiniz.Uçuş saatinize kadar size kalan zamanda ufak bir gezinti yapabilir şehrin cafelerinde bir tatlı eşliğinde içeceğinizi yudumlayabilirsiniz. Transfer saati geldiğinde ise daha önceden belirlenen saatte ve yerde transfer görevlisi sizi bekleyecek ve Havalimanına transferinizi gerçekleştirecektir. 
 
 
 

8. Gün İstanbul 05 Şub 2017 Pazar

Gün içerisindeki saatlerde İstanbul`a varışınızı takiben turumuz son bulacaktır.
 

Fiyatlara dahil olan hizmetler

  • Oda Kahvaltı Konaklama
  • Uçuşlar
  • Havalimanı Vergileri
  • Havalimanı > Otel > Havalimanı Transferleri
  • Mesleki Sorumluluk Sigortası

 

Fiyatlara dahil olmayan hizmetler

  • Tur esnasında katılım gösteceğiniz tüm ekstra gezileriniz
  • 15 TL tutarındaki yurt dışı çıkış harcınız
  • Ücretli olması halinde, uçuş sırasındaki tüm catering hizmetleri
  • Tüm kişisel harcamalarınız
  • Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax)

 

Önemli

  • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Otellere giriş saatleri 14:00 &ndash15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan Café Tur sorumlu değildir.
  • Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resim Galerisi