Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Benelux Paris Turu 345 euro

Benelux Paris Tur

Amsterdam-Brüksel-Paris-Lüksemburg

 

 

 

1. Gün  Istanbul-Köln 21 Tem 2017 Cuma

Sabiha Gökçen Havalimanında saat 21.00`da bulusma.Check in ve bagaj islemleri sonrası Borajet YB 1076 sayılı ucagı ile 23.00`da Köln`e hareket. Lokal saat 01.25`de Koln havalimanına varıs. Bizi bekleyen özel araclarımız ile otelimize transfer ve geceleme.
 
 

2. Gün Koln-Lüxemburg-Paris 22 Tem 2017 Cumartesi Köln

Sabah kahvaltı sonrası rehberimizin belirleyeceği saate hareket ve Köln şehir turu. Muazzam mimarisiyle Gotik stilin en önemli örneği, dünya savaşından Köln`de ayakta kalan tek yapı olan Köln Katedrali, tarihin en eski kolonya üreticisinin atölyesi ve ünlü alış veriş caddesi Köln`de gezilecek yerler arasında. Ardından bizi bekleyen özel araçlarımız ile Lüxemburg`a hareket.
Lüxemburg
Adolpe Köprüsü, tarihi surları, Notre Damme Kilisesi, parlemento binası ve düklük sarayı ve Büyük Pazar Meydanı görülecek yerler arasındadır.
Kahvaltı sonrası Avrupa`nın göbeğinde bulunan küçük ve mamur ülkeye hareket.
Reims  Metz  Shengen  Remich (55euro)
Dileyen misafirlerimiz yolda ekstra olarak düzenlenecek turumuza katılarak şampanyanın başkenti Reims, Paris`ten önceki Paris Metz, şarap cenneti Remich ve Avrupa tarihine damgasını vurmuş Shengen şehirleri gezilecektir.
Paris
Paris`e varışımıza istinaden Paris şehir turunu yapıyoruz. Ünlü Eiffel Kulesi, meşhur markaların bulundugu Champs Elysees Caddesi, Concord Meydanı ve dikilitaş, zafer meydanı ve takı (Arch de Triumph) Napoleon`un mezarı ve Opera Meydanı görülecek yerler arasında.
Işıklarla Paris (35 euro)
Aşkın şehri Paris`i muhteşem gece ambiansında yaşamak isteyenler için ekstra düzenlenecek Paris gece turumuza katılabilirler. Ayrıca Eiffel Kulesi`ndeki ışık gösterisini izleyebilirler. Konaklama Paris otelimizde.

 

3. Gün Paris  23 Tem 2017 Pazar

Grand Paris (80euro)
Kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan Grand Paris turumuza katılabilirler. Tur kapsamında Fransa`nın simgesi haline gelmiş, Demir Lady lakaplı Eiffel Kulesi`ne çıkılacak, Paris`i kuş bakışı muhteşem bir manzara ile seyredeceğiz. Ardından Seine Nehri`ni tekne ile gezecek, nehir gezisi sırasında St. Louis Adası, Notre Damme Katedrali, Adalet Sarayı, D`Orsay Müzesi göreceğimiz Fransız mimarisinin eşsiz örneklerinden bazıları. Vergisiz parfüm, saat ve hediyelik eşyaları alabileceğiniz 60 yıllık geçmişi olan duty free mağazası Benlüx ziyaret edilecek. Dünyaca ünlü eserlere ilham kaynağı olmuş Notre Damme Katedrali ziyaret edilecektir. Çiftleri birbirine bağlayan kilitleri ile ünlü Aşıklar Köprüsü görülecek.  Ünlü Pigalle semtinden geçerek, füniküler ile çıkacağımız bohem hayatın günümüzde de yaşandığı Ressamlar Tepesin`de (Mon Marte) nefis Fransız lezzetlerini tadabileceğiniz, sokak ressamlarına portrelerinizi çizdirebileceğiniz, Adak Kilisesi Sacre-Coeur`u ziyaret edebileceğiniz eşsiz bir Fransız atmosferi sizleri bekliyor. Geceleme Paris otelimizde.
 

 

4. Gün Paris 24 Tem 2017 Pazartesi

Disneyland (100euro)
Kahvaltı sonrası serbest gün. Dileyen misafirlerimiz ekstra tam günlük Disneyland Park ve Walt Disney stüdyoları turuna katılabilirler. İki ayrı park da ziyaret edilebilir ve Disney`in eğlenceli dünyasına bir yolculuk gerçekleştirebilirsiniz.
Louvre Müzesi ve Versay Sarayı (140euro)
Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek olan, Louvre müzesi ve Versay Sarayı turuna katılabilirler. Dünya mirasının mabedi, Mona Lisa`dan firavunların hazinelerine kadar pek çok değerli eserin olduğu Louvre Müzesi gezilecek, ardından Fransa muhteşem yüzyılının simgesi Versay Sarayı ziyaret edilecektir.
Lido show (140euro)
60 yıldır devam eden, muhteşem sahne şovlarının birleşimi ile oluşan Lido Şov`u izleyerek, Fransız gece hayatına şampanya eşliğinde şık bir bakış atmış olacağız. Şov kapsamında hem göze hem kulağa hitap eden birbirinden estetik gösterilerle adeta büyüleneceksiniz. Geceleme Paris otelimizde.
 

 

5. Gün Paris Brüksel 25 Tem 2017 Salı

Brüksel
Kahvaltı sonrası Avrupa başkenti Brüksel panoramik şehir turu. Grand Palace Meydanı, ünlü Manneken Piss heykeli, Brüksel Katedrali, kraliyet evi ve sarayı, Avrupa Birliği Parlementosu ve yerleşkesi, Adalet Sarayı, ünlü Heisel Stadı ve Belçika`nın simgesi Atomium`u ziyaret edebilir ayrıca Belçika`nın ünlü çikolatalarından tadabilirsiniz. Arzu eden misafirlerimiz, giriş ücretini ödeyerek Atomium`un zirvesinden muhteşem Brüksel manzarasını seyredebilirler.
Waterloo (15euro)
Dileyen misafirlerimiz yolda  ekstra olarak düzenlenecek ünlü Fransız General Napolyon`un son savaşını yaptığı yer olan Waterloo turuna katılabilirler. Avrupa`nın kaderini belirleyen savaşlardan biri olan Waterloo`da, 8 saatte defalarca el değiştiren karargahı ve 40 metre yükseliğindeki anıt tepe görülebilir. Konaklama için otelimize transfer.
 
 
 

6. Gün Brüksel-Amsterdam 26 Tem 2017 Çarşamba

Gent (15euro)
Kahvaltı sonrası dileyen misafirlerimiz yolda ekstra olarak düzenlenecek Gravensteen kalesi ve dünyanın en önemli Altar`ına ev sahipliği yapan St. Bavo (Gent Katedrali) ile meşhur Gent şehir turuna katılabilirler.
Brugge (35euro)
Dileyen misafirlerimiz yolda  ekstra olarak düzenlenecek ünlü ortaçağ kenti Brugges turuna katılabilirler. Bu turda dantelleri ve kanalları ile ünlü kentin atmosferinin tadına varabilir, şehrin nefis manzarasını ve Belfry Kulesi`ni görebilirsiniz. Size önerimiz Belçika`nın ünlü patates kızartmalarını ve moules &ndashfrites (Patates ve midye)lerini tadmanızdır.
Amsterdam
Ardından Amsterdam`a hareket ve şehir turu. Tamamen kazıkların üzerine kurulmuş ve deniz seviyesinin altındaki yerleşimi ile Kuzey`in Venedik`i lakaplı şehirde ünlü Kraliyet Sarayı, Dam Meydanı, Kırmızı Fener Sokağı (Red Light District) görülecek yerler arasındadır. Geceleme Amsterdam`da otelimizde.
 
 
 

7. Gün Amsterdam 27 Tem 2017 Perşembe

Grande Holland (95euro)
Otelimizde alacagımız kahvaltıdan sonra arzu eden misafirlerimiz ile ekstra olarak düzenlenecek Grande Holland turumuzda Marken, Volendam, Roterdam, Delft, Den Haag (Lahey) şehirleri gezilecektir. Gezimiz sırasında keyifli balıkçı köyü Volendam`ı keşfedecek, meşhur yel değirmeni örneğini görecek, Hollanda`nın el sanatlarını görecek, ünlü peynirlerini tadacak, geleneksel tahta ayakkabı imalatını deneyimleyecek ve kendinizi gerçekten Hollanda`nın kalbinde hissedeceksiniz. Geceleme Amsterdam`da otelimizde.
 

 

8. Gün Amsterdam  Koln-Istanbul 28 Tem 2017 Cuma

Köln
Sabah kahvaltı sonrası Köln`e hareket ediyoruz. Köln`e varışımız ardından şehir turu ve havalimanına geçiş, bilet ve bagaj işlemlerimizden sonra Borajet YB 1077 nolu uçuşu ile saat 02.15 (gece) da İstanbul`a hareket ediyoruz.
İstanbul
Lokal saat 06.15`de İstanbul`a varış ve turumuzun sonu.
 

Fiyatlara dahil olan hizmetler

  • Borajet Havayolları Tarifeli seferi ile İstanbul (SAW)- Köln - İstanbul (SAW) uçak bileti
  • Havalimanı vergileri ve hizmetleri bedeli
  • Belirlediğimiz 3*ve 4* merkeze mesafesi olan otellerde 7 gece oda kahvaltı konaklama
  • Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Alan-Otel-Alan transferleri
  • Programda belirtilen şehir turları
  •  

 

Fiyatlara dahil olmayan hizmetler

  • Vize ücreti
  • Yurt dışı çıkış harcı bedeli
  • Her türlü otel ekstraları ve kişisel harcamalar
  • Opsiyonel turlar ( Ekstra Turlar)
  • Öğle ve akşam yemekleri
  •  

 

Önemli

  • Uçak kalkış saatinden en az 2 saat önce havalimanında hazır bulunmanız gerekmektedir.
  • Otellere giriş saatleri 14:00 15:00, çıkış saatleri 12:00 dır.
  • Triple odalarda (3 kişilik oda: dbl yatak + ekstra yatak) 3.yatak ek yatak veya sofa bed olup standart yataklardan daha küçük olabilmektedir.
  • Çocuk indirimleri 2 yetişkin ile aynı oda da konaklama yapıldığı takdirde geçerlidir.
  • Hava şartlarına ve mücbir sebeplere bağlı olarak uçuşlar gerçekleşmeyebilir bu durumdan Café Tur sorumlu değildir.
  • Otellerin uyguladığı günlük şehir vergileri (city tax) tur fiyatlarına dahil değildir, ülkenin belirlemiş olduğu kurallar gereği direkt otele ödenmektedir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Resim Galerisi