Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Iskandinavya Turu 1499 euro

RAMAZAN - KURBAN BAYRAMI,

İSKANDİNAVYA ve FİYORDLAR

HELSINKI  SILJA LINE CRUISE (1)  STOCKHOLM (2)  HAMAR (1)  FØRDE TOWN (1)  BERGEN (1)  GEILO (1)  OSLO  DFDS CRUISE (1)  KOPENHAG (1)

Türk Hava Yolları ile

24 Haziran (Şeker Bayramı), 26 Ağustos (Kurban Bayramı) 2017 Hareket  9 Gece

2 Gece Gemi Yolculuğu ve 2 Gece Akşam yemeği dahildir.

2 Gece Fiyord Konaklamalı

(Helsinki Gidiş  Kopenhag Dönüş)

 

 

1.Gün ISTANBUL  HELSINKI SILJA LINE CRUISE (GEMİ)

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminalinde Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 05.00`da buluşuyoruz. Bagaj ve bilet işlemlerinin ardından Türk Havayolları TK 1761 sefer sayılı uçuşu ile saat 07.35`de Helsinki`ye hareket ediyoruz. Yerel saat ile 11.25`de Helsinki`ye varışımıza istinaden bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile panoramik olarak gerçekleştireceğimiz şehir turumuz için hareket ediyoruz. Sibelius Anıtı`nın da bulunduğu Senato Meydanı, Tempellaukkio Rock Kilisesi, Parlamento Meydanı ve Kraliyet Opera Binası görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Suomenlinna Kalesi tekne turuna katılabilirler (45 Euro). Tur sonrası bizleri Stockholm`e götürecek olan (Silja Line Cruise) gemisi binmek üzere limana transfer oluyoruz. 17:00`da hareket. Yapılacak sayısız aktiviteyle dolu olan gemide akşam yemeği ve geceleme.

 

2.Gün  STOCKHOLM

Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından özel aracımız ile Stockholm ü panaromik olraka tanıyacağımız şehir turumuz için hareket ediyoruz. Fjallgatan Tepesi, ortaçağdan kalma Gamla Stan, Djurgarden parkı, Belediye Sarayı, 7 tiyatroyu aynı çatı altında toplamış olan Ulusal Tiyatro Binası, Borsa Binası ve Kunqsrad Parkı görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Arzu eden misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak düzenlenecek olan Viking Vasa Gemi müzesi turumuza katılabilirsiniz.(50 Euro) 17.y.y`da vikingler tarafından yapılmış olan, yıllarca batık olarak kaldıktan sonra çıkartılıp dönemin tek savaş gemisi olarak müzeye çevrilmiştir. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.

 

3.Gün  STOCKHOLM

Kahvaltının ardından günümüz serbest. Arzu eden misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek şirin ve tarihi kentler Uppsala ve Sigtuna turuna katılabilirler (65 Euro). Gezimizde yarı Gotik yarı Ortaçağ tarzını göreceğiniz, bir üniversite şehri olan Uppsala ve İsveç`in tarihte kurulan ilk kenti olan Sigtuna görülecektir. Alternatif olarak ekstra Drottningholm Kraliyet Yazlık Sarayı turu da yapılabilir (65 Euro). Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.

 

4.Gün STOCKHOLM  ÖREBRO  KARLSTAD  HAMAR  (557 km)

Kahvaltımızın ardından erken saatlerde muhteşem güzellikte fiyordlar eşliğinde Örebro ve Karlstad üzerinden Hamar`a doğru uzun bir yolculuğa çıkıyoruz. Akşam saatlerinde Hamar`a varış.  Dinlenmek üzere serbest saatler.

 

5.Gün HAMAR  FLAM  GUDVANGEN  AURLANDSFJORD  BALESTRAND  FØRDE TOWN   (540 km)

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, Flam`a doğru yola çıkıyoruz. Varışımızda alışveriş ve kişisel aktivitelerimiz için serbest zaman. Dilerseniz ekstra olarak düzenlenecek olan tarihi Flam treni ile yapacağımız yolculuğumuza katılabilirsiniz. (70 Euro) Bu güzel turumuzun ardından Borgund Stave Kilisesini göreceğiz. Tur bitimi Gudvangen ve Aurlandsfjord arasında bulunan Aurlandsfjord`u arasında 2 saatlik muhteşem bir Fiyord gezisi yapacağız. Ardından Stalheim üzerinden Vanges`e doğru yolculuk yapıyoruz. Dragsvik`e geçmek üzere geribota biniyoruz. Feribot yolculuğu sonrası Balestrand da fotoğraf molası veriyoruz. Sorasında Hamar`a doğru yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımızda otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.

 

6.Gün  FORDE TOWN  SOGNEFJORD  BERGEN    (175 km)

Kahvaltımızın ardından Fiyord manzaraları eşliğinde yapacağımız otobüs yolculuğunda Sognefjord`dan, Oppedal-Lavik`a feribot ile  geçeceğiz. Bergen`e varışımızdaşehir merkezinde yapacağımız gezimizin ardından otelimize transfer ve dinlenmek üzere günümüz serbest.

 

7.Gün  BERGEN &ndash GEILO     (243 km)

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamalayıp, Geilo`ya doğru yola çıkıyoruz. Yolculuğumuz esnasında Voss üzerinden Bruravk`e, oradan da Geilo Ulusal Parkı Hardangervidda Doğal Parkına bağlıHardanger köprüsünden geçerek Geilo`ya varıyoruz. Otelimize transferimizin ardından dinlenmek üzere serbest saatler.

 

8.Gün  GEILO  OSLO GEMİ (DFDS Cruise)

Kahvaltımızın ardından otelden ayrılıyoruz. Özel aracımız ile Oslo`ya doğru hareket ediyoruz. Varışımızda yapacağımız şehir turu esnasından Kraliyet Sarayı, Meclis Binası, Nobel ödüllerinin dağıtıldığı ve dünyadaki en mükemmel yapılardan birisi olarak bilinen Belediye Sarayını, Folk Müzesi, Viking Gemileri Müzesi, Ulusal Tiyatro, Oslo Katedrali, Karl Johans Caddesi, Skitramp Rampast Vigeland Parkı, Residance Müzesi ve Frogner Parkı göreceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi bizleri Kopenhag`a götürecek olan (DFDS Cruise) gemimize geçiyoruz. Akşam yemeğimiz ve konaklamamız gemimizde.

 

9.Gün  KOPENHAG

Gemimizde alacağımız kahvaltının ardından özel aracımız ile panaromik olarak gerçekleştireceğimiz şehir turumuz esnasında Christianborg Kalesi, Amelienborg Kalesi (Kraliyet Sarayı), Küçük Denizkızı,  Avrupa`nın en uzun yaya yolu olan Stroget, Nyhavn Kanalı, ortaçağ borsa binaları, Belediye Binası Meydanı görüleceğimiz yerler arasındadır. Tur bitimi alışveriş ve kişisel aktiviteleriniz için serbest zaman. Arzu eden misafirlerimiz ile birlikte ekstra olarak düzenlenecek olan Tivoli Bahçelerine çıkıyoruz (40 Euro). Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler.

 

10.Gün  KOPENHAG  İSTANBUL

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, özel aracımız ile havalimanına transfer olyuoruz. Pasaport ve bilet işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları`nın TK1784 sefer sayılı uçuşu ile 11:10`de İstanbul`a doğru hareket ediyoruz. Yerel saat ile 15:30`da İstanbul Atatürk Havalimanına hoş geldiniz.

 

 

 Oteller ve Fiyatlarımız

 

23 Haziran ( Şeker Bayramı), 26 Ağustos ( Kurban Bayramı )

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

Çocuk

0 - 2 Yaş

Çocuk

Dış Kabin Farkı

Silja Line Cruise vb

Stockholm &ndash Scandic Bromma vb.

Hamar &ndash 4* Scandic Hamar vb.

Førde Town &ndash 4*Scandic Sunnfjord or  

Bergen &ndash 4* Quality Edvard Grieg vb.

Geilo - 4*Dr. Holms vb.

Cruise - DFDS vb.

Kopenhag - 4*Quality Høje Taastrup vb.

.

 

 1.499 Euro

499 Euro

1399 Euro

 

200 Euro

 

 

30 Euro

 

 

Programda belirtilen ekstra turlar minimum 20 kişiyle organize edilir. Rehberiniz tur programında gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

Türk Havayolları ile İstanbul Helsinki //Kopenhag  İstanbul parkurunda uçak bileti,

Havalimanı vergileri,

Belirtilen otel vb. kategoride 7 gece oda kahvaltı konaklamalar,

DFDS Cruise`da 1 gece yarım pansiyon iç kabin konaklama,

Silja Line Cruise`da 1 gece yarım pansiyon iç kabin konaklama,

otel transferleri,

Özel otobüslerimiz ile tüm şehir transferleri,

Kopenhag  Oslo ve Stockholm Helsinki arası gemiyle yolculuklar,

Kopenhag, Oslo, Bergen, Hamar, Stockholm, Helsinki`de şehir turları,

Profesyonel rehberlik ve asistanlık hizmetleri.

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

 Vize ücreti ve servis bedeli (120 Euro ),

Zorunlu sigorta ücreti (20 Euro),

Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

Yurt dışı çıkış harcı bedeli,

Müze ve ören yerleri girişleri,

Rehber ve şoför bahşişleri.

 

 

FlyExpress, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

Resim Galerisi