Web Site Logosu
cheap jordans|wholesale air max|wholesale jordans|wholesale jewelry
Kuba Turu 1899 euro

KIŞ, YAZ, 01 MAYIS - ŞEKER BAYRAMI DÖNEMİ

KÜBA

HAVANA (5) - TRINIDAD - CAYO SANTA MARIA (2) 

Türk Hava Yolları Direk Seferi ile

 

24 Ocak (Sömestr), 14 Şubat (Sevgililer Günü), 30 Nisan (01 Mayıs Dönemi), 25 Haziran (Şeker Bayramı), 24 Ağustos, 17 Eylül, 29Ekim 2017 Hareket.&hellip 7 Gece

4* ve 5* Oteller

Trinidad ve Santa Clara şehir turları ve 2 adet öğle yemeği dahil

Cayo Santa Maria`da herşey dahil konaklama

 

 

1./2.Gün   ISTANBUL - HAVANA                                                                  

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş Terminali`nde, Türk Hava Yolları kontuarı önünde 23.30`da buluşuyoruz. Bilet ve pasaport işlemlerimizin ardından, Türk Hava Yolları`nın TK 183 sefer sayılı direk uçuşu ile 02:10`da Havana`ya hareket ediyoruz. Yerel saat ile sabah 08:00`da Havanaya varışımızda bizleri bekleyen özel otobüsümüz ile Havana`yı keşfetmek üzere yola çıkıyoruz. Bir uçtan diğerine 1300 km lik Küba`nın başkenti Havana, 1950` li yıllardan kalma Amerikan arabaları, herbiri Barok mimarisi tarzında olan binalarla süslü sokakları, Fidel Castro`nun konuşmalarını yaptığı Devrim Meydanı, devrimden önce inşaa edilen ve ülkedeki devrim öncesi Amerikan etkisinin önemli mimarilerinden El Capitolio, Armas ve Katedral Meydanları, Morro Kalesi, Prado Caddesi, ünlü Malecon Sahil, Şeridi, Ernest Hemingway`inde gittiği barlar sokağı, Floridita ve La Bodequita del Medio ile bizleri tarihde yolculuğa çıkartacak. Ayrıca Kübalı el sanatçılarının eserlerini sergilediği Mercado de San Jose`den alış veriş yapma imkanımızda olacak. Tur bitimi otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Akşam dilersenizekstra olarak düzenlenecek olan müzikli akşam yemeğine katılabilirsiniz.

 

3.Gün    HAVANA                                                                                         

Kahvaltımızın ardındanekstra olarak düzenlenecek olan Vinales & Pinar Del Rio turumuza katılarak gününüzü değerlendirebilirsiniz. Küba`nın meşhur purolarının yapıldığı Pınar Del Rio`yu ve tütünün yetiştirildiği çiftlik eviniz göreceğimiz gezimiz esnasında Öğle yemeğimizi köy evlerinin bulunduğu Vinales Vadisinde alacağız. Ardından evrim sürecinin anlatıldığı dünyanın en büyük duvar resimlerinden olan The Mural de la Prehistoria`yı göreceğiz. Tur bitimi otelimize transfer.

 

4.Gün    HAVANA                                                                                                                              

Kahvaltının ardından ekstra olarak düzenlenecek olan, yaşamının son yirmi yılını Küba`da geçiren dünyaca ünlü yazar Ernest Hemingway turuna katılabilirsiniz. 1930 yılından itibaren 7 yıl boyunca kaldığı otel Ambos Mundos oteldeki odasını ziyaret edecek, ardından ``İhtiyar Balıkçı ve Deniz`` adlı ünlü romanını yazdığı, küçük bir balıkçı köyü olan Cojimar köyüne geçecek ve öğlemeyeğimizi alacağız. Bugün müze olarak kullanılan evi, La Finca`yı gezeceğiz. Tur bütümü Havana`ya transfer ve serbest zaman. Akşam dilerseniz ekstra olarak rehberiniz tarafından organize edilecek olan müzikli akşam yemeği turumuza katılabilirsiniz.

 

5.Gün   HAVANA

Kahvaltımızın ardından günümüz alışveriş ve dinlenmek üzere serbest. Havana`nın müzik dolu sokaklarında gezintiye çıkabilir, kendinizi eski bir filmin içerisinde gibi hiisedebilrisiniz. Akşam ekstra olarak düzenlenecek olan Tropicana show`a katılabilirsiniz. Yüzlerce dansçı ve figurandan olşan showda birbirinden renkli Karayip şovları bizleri büyüleyecek.

 

6.Gün   HAVANA TRINIDAD CAYO SANTA MARIA

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, özel aracımız ile Trinidad üzerinden Cayo Santa Maria`ya doğru yola çıkıyoruz. Unesco`nun Dünya Mirasları listesinde yer alan Trinidad da yapacağımız gezimiz esnasında buraya özgü Canchanchara içecek, Romantik barı ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimizi aldıkdan sonra yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımıza istinaden otelimize transfer ve dinlenmek üzere serbest saatler. Akşam yemeğimizi herşey dahil sistemde konaklayacağımız otelimizde alıyoruz.        

 

7.Gün  CAYO SANTA MARIA

Herşey dahil otelimizde ikramların tadına varıp, Cayo Santa Maria sahillerinde güneşlenebilirsiniz. Günümüz kişisel aktiviteleriniz için serbest.     

 

8.Gün  CAYO SANTA MARIA  SANTA CLARA HAVANA

Kahvaltımızın ardından otelden çıkış işlemlerimizi tamamlayıp, Havana`ya doğru yola çıkıyoruz. Yol üzerinde devrimin son zaferinin elde edildiği Santa Clara`yı gezeceğiz. Bu gezimiz esnasında Devrimin mimarlarından Che Guevera`nın anıtını görecek, döneme konu olmuş zırhlı treni ziyaret edeceğiz. Öğle yemeğimizin ardından Havana`ya olan yolculuğumuza devam ediyoruz. Varışımıza istinaden otelimize yerleşme dinlenmek üzere serbest saatler.

 

9.Gün HAVANA İSTANBUL

Sabah otelden çıkış işlemlerimizi tamamlıyoruz ve havalimanına transferimiz gerçekleşiyor. Bilet ve pasaport işlemlerinin ardından Türk Hava Yolları`nın TK 183 sefer sayılı uçuşu ile 10:00`da İstanbul`a doğru hareket ediyoruz. Günümüz uçakta geçiyor.

 

10.Gün  İSTANBUL

Yerel saat ile 10:15`de İstanbul Atatürk Havalimanına hoş geldinz. 

 

TARİHLERE GÖRE OTELLER VE FİYATLARIMIZ

 

24 Ocak (Sömestr), 14 Şubat (Sevgililer Günü) 2017

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

Çocuk

0 - 2 Yaş

Çocuk

 

4* Tryp Habana Libre Hotel vb. // HAVANA

5* Melia Cayo Santa Maria Hotel vb. // CAYO SANTA MARIA

 

 

1899 Euro

710 Euro

1790 Euro

250 Euro

 

 

30 Nisan (01 Mayıs Dönemi) 2017

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

Çocuk

0 - 2 Yaş

Çocuk

 

4* Tryp Habana Libre Hotel vb. // HAVANA

5* Melia Cayo Santa Maria Hotel vb. // CAYO SANTA MARIA

 

 

2549 Euro

800 Euro

2449 Euro

250 Euro

 

 

25 Haziran (Şeker Bayramı), 24 Ağustos, 17 Eylül 2017

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

Çocuk

0 - 2 Yaş

Çocuk

 

4* Tryp Habana Libre Hotel vb. // HAVANA

5* Melia Cayo Santa Maria Hotel vb. // CAYO SANTA MARIA

 

 

2399 Euro

800 Euro

2299 Euro

250 Euro

 

 

29 Ekim 2017

OTELLER

2 ve 3 Kişilik

Oda / Kişi başı

Tek Kişilik

Oda Farkı

3 - 12 Yaş

Çocuk

0 - 2 Yaş

Çocuk

 

4* Tryp Habana Libre Hotel vb. // HAVANA

5* Melia Cayo Santa Maria Hotel vb. // CAYO SANTA MARIA

 

 

2499 Euro

800 Euro

2399 Euro

250 Euro

 

 

**** Programda belirtilen ekstra turlar minimum 20 kişiyle organize edilir. Rehberiniz tur programında gerekli gördüğü takdirde değişiklik yapabilir.

Not : Belirtilen otel kategorileri, gidilen destinasyondaki kriterler esas alınarak belirtilmiştir.

 

 

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLAN SERVİSLERİMİZ

Türk Hava Yolları ile İstanbul Havana İstanbul parkurunda uçak bileti,

Havalimanı vergileri,

Havanada belirtilen otel kategorisinde oda kahvaltı bazında 5 gece oda kahvaltı bazında konaklama

Cayo Santa Maria`da belirtilen otel kategorisinde 2 gece herşey dahil bazında konaklam

Öğle yemekli Trinidad şehir turu

Öğle yemekli Santa Clara şehir turu

Havana şehir turu

Havana Trinidad  Cayo Santa Maria  Havana arası transferler

Havalimanı otel  havalimanı transferleri

Profesyönel Türkçe Rehberlik hizmetleri

 

FİYATLARIMIZA DAHİL OLMAYAN SERVİSLERİMİZ

Vize ücreti ve servis bedeli (90 Euro ),

Zorunlu sigorta ücreti (20 Euro),

Her türlü kişisel harcamalar ve otel ekstraları,

Yurt dışı çıkış harcı bedeli,

Müze ve ören yerleri girişleri,

Rehber ve şoför bahşişleri.

 

Ektra Turlar

Havana

Tropicana Show :Muhteşem dans showları eşliğinde eşsiz bir gösteri bizleri bekliyor. Yüzlerce dansçı ve figurandan olşan showda birbirinden renkli Karayip şovları bizleri büyüleyecek. 130 EUR     

 

Vinales - Pinar Del Rio : Küba`nın meşhur purolarının yapıldığı Pınar Del Rio`yu ve tütünün yetiştirildiği çiftlik eviniz göreceğimiz gezimiz esnasında Öğle yemeğimizi köy evlerinin bulunduğu Vinales Vadisinde alacağız. Ardından evrim sürecinin anlatıldığı dünyanın en büyük duvar resimlerinden olan The Mural de la Prehistoria`yı göreceğiz. 100 EUR

 

Ernest Hemingway :Ünlü yazar Ernest Hemingway`in 1930 yılından itibaren 7 yıl boyunca kaldığı otel Ambos Mundos oteldeki odasını ziyaret edecek, ardından ``İhtiyar Balıkçı ve Deniz`` adlı ünlü romanını yazdığı, küçük bir balıkçı köyü olan Cojimar köyüne geçecek ve öğlemeyeğimizi alacağız. Son olarak bugün müze olarak kullanılan evi, La Finca`yı ziyaret edeceğiz. 65 EUR

 

Müzikli akşam yemeği : Küba` ya özgü en özel akşam yemeklerinden bir tanesine gidip, yine bölgeyeözgü müzikler eşliğinde güzel bir yemek yiyeceğiz. 85 EUR x 2 = 170 EUR

Turlar Toplamı : 465 EUR

 

GEREKLİ BİLGİLER

Para Birimi : Küba Pezosu

Dil : Resmi dil İspanyolcadır

Telefon : Ülke kodu +53. Ülke de iletişim oldukça zordur. Telefon çoğu yerde çekmez

Saat Dilimi : Türkiye ile Küba arasında &ndash 7 saat bulunmaktadır. Yani bizlerden 7 saat geridedirler.

Uçuş Süreleri : İstanbul &ndash Havana arası uçuşlar yaklaşık olarak 16 saat sürmektedir.

Vize : Türk Vatandaşlarına vize uygulaması bulunmaktadır.

 

FlyExpress, havayolu ile yolcularımız arasında aracı konumunda olup, 28.09.1955 Lahey Protokolüne tabidir. Uçuş öncesinde uçak saatleri değişebilir, tüm saatlerin hareket tarihlerinden 48 saat önce teyit edilmesi gerekmektedir. Yolcularımız uçuş detaylarının değişebileceğini bilerek ve kabul ederek turu satın almışlardır.

 

Resim Galerisi